Vrijwilligers Hulpdienst op bezoek bij Theater Klare Taal

Op 26 oktober 2023 kwamen de vrijwilligers en het bestuur van de Algemene Hulpdienst Elst, ook wel AHD genoemd, bij elkaar in gebouw Triade aan de prins Hendrikstraat in Elst. De vrijwilligers worden jaarlijks getrakteerd op een leuke activiteit als dank voor hun inzet als vervoersvrijwilliger, tuinvrijwilliger of bezorger van tafeltje-dek-je.

Dit jaar was de keuze gevallen op een theatervoorstelling, maar wel een heel bijzondere!
Theatergezelschap Klare Taal speelde de voorstelling: ‘ Een soort van liefdesverhaal over een boot, een droom en de kus van een prins’. Het was een middag om nooit te vergeten. Een groep getalenteerde acteurs met een licht verstandelijke beperking wist het publiek een uur lang tot tranen toe te beroeren. Het theatergezelschap is ontstaan uit een samenwerking tussen Driestroom en Artez Hogeschool voor de kunsten en bestaat inmiddels 10 jaar.

Na afloop van de voorstelling was er alle tijd om onder het genot van een hapje en drankje elkaar te ontmoeten en bij te praten. Ook dit jaar waren er weer jubilarissen te huldigen. De heren Van Hoogerbrugge en Bavinck, beide al 20 jaar actief betrokken bij de AHD, werden persoonlijk door voorzitter Nathalie Koopman toegesproken en kregen uiteraard een attentie voor hun jarenlange inzet.

Interesse om aan te sluiten bij Algemene Hulpdienst Elst?
Wij komen graag in contact met enthousiaste nieuwe vrijwilligers voor het team coördinatoren. Dit team is de spil van de organisatie. Dagelijks brengen zij hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar zoeken.
Wij hebben plaats voor een nieuwe coördinator die het huidige team gaat versterken. Meer informatie over deze waardevolle vrijwilligersfunctie kan opgevraagd worden bij Marja de Leeuwerk via info@hulpdienstelst.nl

Vrijwilligers Hulpdienst op bezoek bij Theater Klare Taal
Schuiven naar boven