Maaltijden

Dagelijks uw maaltijd thuis bezorgd 

Als u zelf niet in staat bent naar de winkel te gaan en een maaltijd te koken, geen familie hebt die maaltijden kan verzorgen en/of u het moeilijk vindt via een computer maaltijden te bestellen, dan kunt u via Algemene Hulpdienst warme maaltijden bestellen.

De koel-verse maaltijden worden dagelijks rond het middaguur door onze vrijwilligers aan huis bezorgd. Het moment waarop de maaltijd gebracht wordt brengt een vorm van structuur, het is een dagelijks en vertrouwd contactmoment. Indien nodig kan de vrijwilliger de maaltijd voor u in de magnetron opwarmen en op tafel zetten.

Wij hebben voor deze dienst afspraken gemaakt met Food Connect. De koks van deze organisatie zijn gespecialiseerd in het bereiden van gezonde maaltijden. Heeft u een dieet? Dat is geen probleem. Ook hiermee wordt rekening gehouden bij de bestelling en bereiding van de maaltijden.

Coördinatoren van Algemene Hulpdienst helpen bij de aanmelding en zo nodig – indien een computer bedienen voor u moeilijk is – bij het invullen van de wekelijkse menulijst.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het bezorgen van koelverse maaltijden? Of wilt u een bestelling plaatsen, wijzigen of afzeggen?
Neem dan contact op met onze coördinator.

Vrijwilliger dhr. Elzinga bezorgt cassette met maaltijd bij tevreden client
Vrijwilliger de heer Elzinga bezorgt cassette met maaltijd
Een tevreden client met een complete maatlijd zoals besteld
Schuiven naar boven