Maaltijden

Koelverse maaltijden thuis afgeleverd 

Als zelf de warme maaltijd klaar maken niet meer lukt kunt u via Hulpdienst Elst warme maaltijden bestellen en aan huis laten bezorgen door onze vrijwilligers.  Wij hebben voor deze dienst afspraken gemaakt met Food Connect. De koks van deze organisatie zijn gespecialiseerd in het bereiden van gezonde maaltijden. Heeft u een dieet? Dat is geen probleem. Ook hiermee wordt rekening gehouden bij de bestelling en bereiding van de maaltijden. 

Voor deze maaltijd dienst wordt een persoonlijke overeenkomst afgesloten met Food Connect. Vrijwilligers van Hulpdienst Elst helpen met het aanmeldproces, het afsluiten van de overeenkomst en met het wekelijks invullen van de bestelformulieren. En mocht er, ondanks alle goede afspraken, toch een keer wat misgaan dan lossen onze coördinatoren dit snel op. 

Meer weten over de maaltijd dienst? Neem contact op met onze coördinatoren. Zij geven u graag persoonlijk uitleg zodat vooraf duidelijk is wat de dienst inhoudt, welke kosten er aan verbonden zijn en hoe wij de maaltijdboxen aan huis afleveren en ophalen. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het bezorgen van koelverse maaltijden? Of wilt u een bestelling plaatsen, wijzigen of afzeggen?
Neem dan contact op met onze coördinator.

Vrijwilliger dhr. Elzinga bezorgt cassette met maaltijd bij tevreden client
Vrijwilliger de heer Elzinga bezorgt cassette met maaltijd
Een tevreden client met een complete maatlijd zoals besteld
Schuiven naar boven