Tafeltje Dekje

Maatlijd van tafeltje dekje, runderlapje met aardappelen en boontjes

Tafeltje Dekje is het bezorgen van koelverse maaltijden aan huis bij mensen die zelf niet voor hun maaltijd kunnen zorgen. 

Met Tafeltje Dekje haalt u verse gekoelde en gezonde maaltijden in huis.

Als Stichting Algemene Hulpdienst Elst zijn wij een samenwerking overeengekomen met Food Connect uit Almelo en Attent Zorg en Behandeling.

Vrijwillige bezorgers van onze Hulpdienst brengen desgewenst dagelijks de door u bestelde maaltijd bij u thuis.

Hoe werkt het?

 • U komt in aanmerking voor de maaltijdvoorziening bij ziekte, handicap, ouderdom of als u om een andere reden niet in staat bent een maaltijd te (laten) bereiden, bijvoorbeeld na een operatie
  of tijdens revalidatie.
 • U heeft elke week de keuze uit een ruim aanbod van heerlijke gerechten die u zelf kunt samenstellen of al door ervaren koks zijn samengesteld. Er is een uitgebreid aanbod van
  Hollandse, Mediterraanse, Oosterse en wereldse keuken.
 • Heeft u een dieet of andere wensen? Er zijn diverse diëten en consistenties, zoals zoutarme gerechten, glutenvrij, lactose-beperkt, ZTZ / K- (= zoutarm & kaliumbeperkt), vegetarisch, gemalen voeding, vloeibaar en gesneden vlees.
 • U zit niet vast aan een abonnement

Wat zijn koelverse maaltijden?

Koelverse maaltijden worden dagelijks bereid van verse ingrediënten en direct na bereiding snel gekoeld, waardoor smaak en voedingswaarden volledig behouden blijven.

Menulijst

Wekelijks ontvangt u van onze bezorgers een persoonlijke menulijst. Hierop kunt u eenvoudig zelf uw maaltijden samenstellen en kiezen voor een voor- of nagerecht. Natuurlijk kunt u ook een hoofdmaaltijd bestellen zonder voor- of nagerecht.
De ingevulde menulijst moet uiterlijk vrijdag nadat deze is ontvangen ingevuld aan de bezorger worden meegegeven. Als u de menulijst niet of niet op tijd invult/meegeeft, ontvangt u in de daaropvolgende week een door de kok samengesteld menu op de dagen dat u als regel een maaltijd bezorgd krijgt.

Bestellen, wijzigen en afzeggen

Het afzeggen van een maaltijd, bestellen van een extra maaltijd en/of wijzigen van het eetschema moet minimaal 5 dagen van te voren doorgegeven worden aan de coördinator van de Algemene Hulpdienst (dus niet aan Tertzio of de bezorger). Niet of te laat afgezegde maaltijden worden in rekening gebracht.

Afzeggen bij ziekenhuisopname of overlijden

Bij een ongeplande ziekenhuisopname worden de maaltijdlevering per direct stopgezet en vanaf dat moment ook niet meer in rekening gebracht. De door Food Connect reeds bij Attent/Tertzio afgeleverde maaltijden worden ingevroren en zijn weer beschikbaar als men weer thuiskomt. Eerst dan worden de maaltijden in rekening gebracht.
Bij overlijden wordt de levering en facturatie per direct stopgezet.

Bezorging

De maaltijden worden op de door u gewenste dagen tussen 11.45 en 12.45 uur in goed geïsoleerde boxen bij u thuis bezorgd.
Als u de maaltijd niet direct gaat eten, dient deze in de koelkast te worden bewaard. De houdbaarheidsdatum staat op het etiket vermeld.

 

Vrijwilliger dhr. Elzinga bezorgt cassette met maaltijd bij tevreden client

Persoonlijke aflevering van tafeltje dekje maaltijd

Vrijwilliger de heer Elzinga bezorgt cassette met maaltijd bij tevreden client een complete maatlijd zoals besteld.

Verwarmen

U verwarmt uw gerechten eenvoudig in de oven of magnetron. Op het etiket staat alle verwarminstructie.

verpakking van maaltijd van tafeltje dekje


Laat de maaltijd (of soep) in de originele verpakking zitten (inclusief kartonnen doos). Prik vervolgens gaatjes in de folie van de maaltijd en verwarm uw gerecht.

Kosten en betaling

De kosten voor maaltijden, voor- en nagerechten zijn:

 • Maaltijd: varieert van € 6,11 t/m €7,33
 • Voorgerechten: € 1,00
 • Nagerechten: € 0,90
 • Bezorging is gratis

Aan het begin van een nieuwe maand ontvangt u een rekening voor de in de afgelopen maand bezorgde maaltijden. Het verschuldigde bedrag wordt circa 14 dagen later (omstreeks de 25e) automatisch geïncasseerd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Tafeltje Dekje? Of wilt u een bestelling plaatsen, wijzigen of afzeggen? Neem dan contact op met onze coördinator.

Contact    De Stichting met een hart!